squash

kokonaisaika: 1 tunti

Tulin houkutelluksi pelaamaan kössiä. Oonhan sitä toki aikaisemminkin pelannu, kerran. Alkuun sijoittuminen, ajatus ja toteutus ei menny ihan synkassa, mutta lopussa alkoi jo vähän sujumaan. Ehkä kössisalin sivuseinät vois olla pehmeemmät. Pari päivää oli oikea käsi kipee ja jalat jäykkinä - uusi laji, uudet lihakset.

 

Vuosiprojekti on puolessa välissä, joten on sopiva aika lukea logista mitä on tapahtunut. Aktiviteettitilasto näyttää 26 viikon jälkeen seuraavalta:

aktiviteetti  
saba 17
mäkilenkki 10
mökkilenkki 4
pidempi mäkilenkki 3
väliviikko 3
sulis 1
rappuset 1
kävely 1
kössi 1
   
aktiviteetteja yhteensä 41
viikot 26
   
aktiviteettia/viikko 1,6

Näennäistä monipuolisuutta voi kai pitää positiivisena asiana, mutta projektin kunnianhimoisesta tavoitteesta (2 aktiviteettia viikossa) olen varsin paljon perässä. Menneiden viikkojen perusteella on helppo todeta kahden viikkoaktiviteetin olevan "nykyelämänmenolla" erityisen haastava saavuttaa pidemmällä aikavälillä. Kohta kuitenkin pyörähtää käyntiin hiihtokausi ja mailapelirintamallakin on avautunut mahdollisuuksia, joten toisella vuosipuoliskolla voisi olla luvassa aikaisempaa säännöllisempää aktivoitumista. Siinä mielessä 1,8 aktiviteettia/viikko on periaatteessa vielä saavutettavissa.